Prenet viktminskning

Visste du att den vanligaste orsaken till att man går upp efter en bantningskur, är för att man har kvar samma vanor? Eller om man bantar för snabbt, försvinner mer muskler istället för fett. Med mindre muskler försämras förbränningen och så går man lätt upp igen...

Sluta banta – byt några vanor så går du ner i vikt

Prenets bantningsmetod ger bestående viktminskning genom att kombinera förändring av mat- och motionsvanor med regelbunden uppföljning i form av mätning av kroppssammansättningen och personlig, professionell rådgivning. Detta för att du ska behålla din vikt även efter att programmet är slut. Denna kombination gör att PREnet-programmet skiljer sig från alla andra program.


Inledning

Du kommer till ett första möte för mätning av kroppssammansättningen (BIA). Startfasen varar i 2 dagar där du dagligen dricker 5 portioner Prenet GO som ger dig all näring du behöver. Startfasen ger dig ett tydligt avstamp där kroppen sedan börjar ta energi från fettreserverna.

Fettminskning

Fettminskningsfasen varar olika länge, beroende på hur mycket du vill gå ner i vikt. Du äter nu tre mål per dag varav två av detta består av näringsdrycken Prenet-BAS medan du själv komponerar den sista måltiden själv med hjälp av de individuella riktlinjer som din rådgivare har gett dig som du träffar varannan vecka för rådgivning och BIA-mätning.

Anpassning

När du nått ca 80% av önskad fettminskning går du över till 2 egna måltider per dag och dricker bara en Prenet BAS måltid per dag. Du går fortfarande regelbundet till din rådgivare för BIA-mätning var 4:e eller 6:e vecka.

Stabilisering

BIA-resultaten visar att din kropp nu uppnått den optimala fördelningen av muskler, vätska och fett. Du äter tre balanserade måltider om dagen enligt Prenet-modellen.

Mål

BIA-resultaten visar att din kropp nu uppnått den optimala fördelningen av muskler, vätska och fett. Du äter tre balanserade måltider om dagen enligt Prenet-modellen.


Om Prenet-programmet

BIA-mätning

Programmet börjar med att du träffar din rådgivare, som gör en BIA-mätning dvs en analys av din kroppssammansättning (fördelningen av fett, vätska och kroppscellmassa) och lägger upp ett individuellt program som passar dina behov och din målsättning.

Rådgivning

Viktminskning handlar inte bara om att äta mindre och motionera mer som vissa lite hurtfriskt påstår! Man behöver få professionella motions- och livsstilsråd som passar in i vardagslivet! Din coach vägleder och med hjälp av programmets många väl beprövade motions- och livsstilsråd går viktminskningen lättare än du trott. Och du kommer att förstå hur känslor, tankar och (o)-vanor hänger ihop.

Måltidsprogram

De måltidsersättningar som Prenet använder är livsmedelsprodukter framtagna för att ersätta en eller ett par måltider per dag, för att minska eller kontrollera vikten. Att använda sig av måltidsersättningar är en enkel och strukturerad behandling för att begränsa energiintaget. Du kan välja mellan soppor eller milkshakes i 6 olika smaker. Måltidsprogrammet är ingen extrem diet. Du äter vanlig mat minst en gång om dagen.

Fysisk aktivitet

Ökad aktivitet är en av de viktigaste metoderna för att behålla en lägre kroppsvikt. Ökad träning ger större muskelmassa som behöver fler kalorier. En god cirkel alltså. Med motion förbättrar du konditionen, du blir starkare och orkar mera. Låt regelbunden fysisk aktivitet bli en vana - en god vana!

Läs mer om Prenetprogrammet på www.prenet.se
 

Köp 3 burkar Prenet BAS och få en mätning gratis
 

BIA mätning (Bioelektrisk Impedans Analys) är en vetenskapligt erkänd metod för att mäta kroppens sammansättning. BIA-programmet räknar ut kroppens fördelning av fett, västska och kroppscellmassa (i huvudsak muskler) och ger dig en bra bild av hur din kropp mår.

Just nu får du en BIA-mätning gratis (ord. pris 450:-) vid köp av minst 3 burkar Prenet BAS.

Är du intresserad?
Kontakta Liselott på telefon 08-94 52 60 eller e-post: info@farstapraktiken.se