Avbokningspolicy

Här kan du läsa om vad som gäller här hos oss då du behöver avboka, ändra eller eventuellt uteblir från din bokade tid.

När du har bokat en tid hos någon av våra behandlare, antingen direkt på praktiken eller via telefonkontakt, e-post, sms eller på vår hemsida, skickar vi ett bekräftande sms och e-postmeddelande med uppgifter om din bokade tid.

Behöver du då ändra eller avboka tiden kan du använda alla våra kontaktmöjligheter - telefon, e-post och sms. Du kan avboka via vår hemsida 72 timmar innan med e-legitimation om du har gjort din bokning där från början. Uppstår något problem, ta kontakt direkt med oss så försöker vi hjälpa dig.

Vårt mål är att alltid kunna hjälpa alla våra patienter/kunder till bra fungerande lösningar, så att du kan få din perfekta tid för behandling som passar just dig.

Det bygger på ett bra samarbete mellan dig som patient/kund och oss som arbeta här på Tandvård och Hälsorum. Vi försöker att erbjuda dig så många kontaktvägar som möjligt för att du ska kunna nå oss och göra din ändring av bokad tid.

Det vi behöver är att vi får en rimlig chans att under vår arbetstid kunna hjälpa dig. Så…
- Meddela oss minst 72 timmar innan din bokade tid. Då hinner vi erbjuda någon annan patient/kund din tid istället.
- Meddelar du oss med kortare tid än 72 timmar, så försöker vi självklart göra allt vi kan för att få någon annan patient eller kund att ta din tid istället.
- Meddelar du oss mindre än 24 timmar innan kan det tyvärr bli så att vi behöver debitera dig för det som din behandling skulle ha kostat om du hade kommit. Detta gäller om vi inte lyckas boka in någon annan patient/kund. Självklart gör vi även här allt vi kan för att hitta en bra lösning för dig och oss, så att vi hjälper dig att extra och onödiga kostnader.

MEDDELA OSS SÅ FORT DU VET ATT DU BEHÖVER ÄNDRA DIN BOKADE TID HÄR HOS OSS PÅ TANDVÅRD OCH HÄLSORUM – DÅ HINNER VI HJÄLPA DIG!

OBS! Vid stora behandlingar meddelas du som patient/kund vi bokningstillfället vad som gäller just för din inbokade tid.

Med vänliga hälsningar,

Tandläkare Erik Davidsson
Hälsocoach Liselott Davidsson