LPG:s technic care line

För att kunna behålla en vacker och fast hud behövs cellulär aktivitet. LPG har utvecklat anti-aging serien Technic Care Line som reducerar synliga tecken på åldrande genom att stimulera avtagande celler till aktivitet samt skydda huden från yttre påverkan som UV-strålning och fria radikaler. LPGs Technic Care Line förstärker resultatet av behandlingarna.

Technic Care Line för kroppen

Behandla celluliter, minska fett och strama upp hud LPG har skapat 5 nya hudvårdsprodukter för kroppen innehållande unika kombinationer av aktiva ingredienser. Produkterna är särskilt utvecklade för att stimulera naturlig cellaktivitet för fettreducering och anti-aging.

- Stimulerar naturlig fettförbränning av lagrat fett och förebygger så att nytt fett inte lagras.
- Främjar den naturliga produktionen av kollagen och elastin för fastare och mjukare hy med mer lyster.
- Kroppsprodukterna har utvecklats för att behandla de tre behandlingsområdena; celluliter, fettreducering och anti-aging.

Technic Care Line för ansiktet

Tre tecken på åldrande. Alla LPGs hudvårdsprodukter innehåller unika kombinationer av aktiva ingredienser, utvecklade särskilt för att stimulera den naturliga cellaktiviteten som förhindrar åldrande.

- Kollagenproduktion, för en fastare hud
- Elastinproduktion, för en spänstigare hud
- Hyaluronsyra, för en mjukare hud mer mer lyster

Eftersom varje ansikte är unikt har experterna på LPG utvecklat en ny hudvårdsserie anpassade efter de tre huvudsakliga åldrandetyperna; slapp hud, insjunket eller fylligt ansikte. Alla använder som bas anti-aging serumet;  Radiance Energising Serum samt ögonkrämen; Total Eye Cream och kompletterar med en tredje produkt beroende på behov.