Lite bra hälsotankar

Kosten

Vill du bli friskare, starkare eller piggare?
Den senaste forskningen visar att livsstilen är viktigare än våra gener. Det vill säga kosten påverkar oss enormt mycket och vill du bli friskare, starkare eller piggare behöver du ge din kropp högklassigt bränsle och undvika inlagring av störande ämnen i kroppen genom att låta bli skräpmat, kemikalier och annat som bryter ner kroppen.
Låt ekologiska grönsaker och bär vara basen i din kost.

Ekologiska grönsaker och bär är den mat som innehåller mest näring som kroppen kan ta. Om du vill maximera din energinivå för att bli friskare eller kunna prestera bättre bör detta vara grunden i ditt näringsintag.

Undvik kemikalier och allergener

Det som är viktigast att undvika är kemikalier och samtliga allergener som alla innehåller ämnen som påverkar människokroppens fysiologi negativt. De som är friska och har bra gener kanske inte får någon reaktion men de måste ändå processa allergenerna och ta från kroppens depåer för att hantera dem. Vill du veta vilka de vanligaste allergenerna är som vi rekommenderar dig att minimeras och helst uteslutas helt ur kosten?

Klicka på länken så får du se hela listan, https://kilmanhealth.com/om-halsa/kost/

Här kommer en påminnelse om vatten varför det är så viktigt, speciellt varma dagar.
Din kropp består mestadels av vatten som är en viktig förutsättning för att hålla dig ren och må bra. De flesta mår bäst av att dricka 2–3 liter rent vatten per dygn. Du bör dricka pH-neutralt eller basiskt vatten, eftersom de flesta människor ofta är försurade.

När du har för lite vatten i kroppen fungerar nervsystemet sämre och du kan bli onödigt trött, skada dig lättare eller få svårare att fokusera på det som är viktigt. Att dricka kaffe, te, läsk och alkohol hjälper inte, utan det stör snarare kroppens vätskebalans och pH-värde.

I Sverige dricker många kranvattnet i tron att det är bra, men de filter som finns får inte bort alla kemikalier, läkemedelsrester och andra skadliga ämnen som finns. Vattnet är också klorerat och har ofta gått i gamla rörsystem som förstör vattnet. För att kunna dricka rent vatten kan du behöva installera ett eget filter, men var uppmärksam så att filtret verkligen ger det resultat du önskar. Många filter vi testat har visat sig ta bort välgörande mineraler och spårämnen vilket förstör energin och strukturerna i vattnet.

Vistas du i miljöer med förorenad luft eller har samlat på dig gifter som kemikalier, metaller, bakterier eller virus behöver du dricka mer vatten och samma sak gäller för dem som stressar eller tränar hårt.

Tillsätt med fördel svårt spraysalt Well i ditt vatten så kan kroppen lättare ta upp vätskan och du fyller på med viktiga salter och mineralet. Well finns att köpa i vår webshop; https://shop.kilmanhealth.com/friway-livstillskott/well-mineralsalt

Vad är hälsa för dig?

Ordet hälsa kan ha många betydelser. För vissa innebär en god hälsa att vara fri från sjukdom, men för många krävs mer än så. Vi är med dig hela vägen – guidar, inspirerar och hjälper dig att nå dit du vill! Kilmaninstitutet har de arbetat med en mängd olika kosttillskott genom åren men till slut insåg de att de inte var tillräckligt bra för kroppen och våra behandlingar fick inte maximal effekt. Det var då dem började sitt  gedigna arbete med att ta fram egna livstillskott Friway. Rena, ekologiska produkter utan onödiga tillsatser som är noggrant testade så att de endast stöttar kroppen och dess självläkning.

I en behandling hos mig får du reda på exakt vad din kropp behöver för livstillskott, hur mycket och hur länge du skall äta det för att hjälpa din kropp in i självläkning och komma i balans. På så sätt blir behandlingarna väldigt exakta och djupgående vilket ger ett fantastiskt resultat.

Du har kanske läst eller hört att zink skall vara bra för något, eller att omega3 är bra för något annat och c-vitamin skall man ju äta för immunförsvaret osv. Du kanske köper en burk lite här och var och till slut är skåpet fullt med olika burkar men du märker ingen skillnad i hur du mår.

Vi har arbetat med en mängd olika kosttillskott genom åren men till slut insåg vi att de inte var tillräckligt bra för kroppen och våra behandlingar fick inte maximal effekt. Det var då vi började vårt gedigna arbete med att ta fram egna livstillskott Friway. Rena, ekologiska produkter utan onödiga tillsatser som är noggrant testade så att de endast stöttar kroppen och dess självläkning.

I en behandling hos mig får du reda på exakt vad din kropp behöver för livstillskott, hur mycket och hur länge du skall äta det för att hjälpa din kropp in i självläkning och komma i balans. På så sätt blir behandlingarna väldigt exakta och djupgående vilket ger ett fantastiskt resultat.

En kärleksfull påminnelse om att använda din tid till att göra så mycket som möjligt av det som är viktigt för dig. Det kommer att stärka din hälsa!

Vad längtar ditt hjärta efter?

Kontakta Liselott eller boka nedan:
Telefon 08-94 52 60
info@farstapraktiken.se

Boka tid