LPG© Liftmassage

Denna unika teknik ger en mikromassage i huden och stimulerar cellerna, därmed startar den naturliga produktionen av kollagen och elastin. Din hud får ny lyster, rynkor reduceras och ansiktets konturer framhävs.

Naturligt ansiktslyft

Lift6® Liftmassage är den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Vi använder den senaste maskin Cellu M6 Integral. Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster - helt utan injektioner eller skalpell.

Överlägsna resultat:
- Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion.
- Stramar upp huden, minskar dubbelhaka & stramar upp halsen.
- Slätar ut och stramar upp dekolletageMotverkar påsig, trött och glåmig hy
- Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupetTar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare & fastare hud med ungdomlig lyster.

Hur går liftmassage till?

Lift6® liftmassage är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen förbättras och behandlingen rekommenderas även för acneärr och behandling av fina rynkor.

Hur lång är varje behandling och hur många behandlingar krävs?

Själva behandlingen tar ca 30 minuter och är skönt avkopplande. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 14-20 gånger. Under kuren gör man behandlingen 2 gånger i veckan. Därefter, för att underhålla men även förbättra resultaten, räcker det med endast 1-2 behandlingar i månaden.

Liftmassage passar alla hudtyper/åldrar och innebär inga risker

Liftmassage passar alla hudtyper - även den mest känsliga. Liftmassage är även ett alternativ till dig som inte lämpar sig för IPL-behandling pga medicin/hudtyp, eller inte vill göra ett så drastiskt ingrepp som kirurgiskt ansiktslyft. Liftmassage innebär inga som helst biverkningar eller risker, och passar både män och kvinnor som vill ta hand om sin hud på bästa sätt!Människor i alla åldrar kan dra nytta av behandlingen - om du är ung så innebär liftmassage att du håller igång huden egna, naturligt höga produktion av kollagen och elastin lite längre och alltså åldras senare! Om du är lite äldre, med synliga linjer och/eller oelastisk hud, så får du dels ett synligt resultat i form av ett lyft och mindre framträdande linjer, samt förebygger nya ålderstecken

Priser och bokning

Liftmassage enstaka behandlingar, 900:-
Prova på första gången 600:- (900:-)

LPG Liftmassage kur:
6 gånger 4800:-

Boka tid