Skönhet

Skönhet med LPG

Vi på Tandvård och Hälsorum kan erbjuda ett antal olika skönhetsbehandlingar som baserar sig på  LPG som är en teknik utvecklad och patenterad av LPG System i Frankrike.

Metoden uppfanns av Louis Paul Guitay (LPG) som i slutet av 1970-talet råkade ut för en bil olycka. Olyckan medförde svåra bränn skador. Skadorna masserades dagligen i 3-4 timmar av terapeuter för att mjuka upp huden och återställa muskel funktionen. Massage gav goda resultat men tog alldeles för lång tid så Louis Paul Guitay uppfann en maskin som ersatte den manuella massagen. Detta medicinska genombrott var möjligt tack vare en unik, patenterad teknik med motoriserade rullar och vakuum sug som masserar huden. LPG har 20 års erfarenhet inom området och enda företaget som har 95 publicerade studier som sträcker sig från 1991. Endermologie® är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter, och det är den första cellulitbehandling som har blivit godkänd av FDA i USA.

Senaste tekniken

Vi använder högteknologi för skönhet och terapeutiska behandlingar med senaste LPG Alliance-maskinen. LPG Alliance liftmassage är den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. LPG Alliance behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster – helt utan injektioner eller skalpell.