LPG© Lipomassage

Detta är en överlägsen metod som behandlar olika tillstånd i huden, musklerna och bindväven, reducerar celluliter, ökar fettförbränning och ämnesomsättning samt gör huden fastare och slätare.

Cellulär bearbetning så att det lagrade fettet minskas

Använd LIPOMASSAGE för att permanent eliminera djup fettvävnad som inte försvinner med annan behandling, såsom motion eller olika dieter. Redan efter sex 35-minuters pass kommer du vanligen att se synliga resultat på din figur och inse att du blivit av med fett där du önskade!

LIPOMASSAGE är en 100 % naturligt slimmande teknik. LPGs patenterade bearbetande individuellt styrda och motoriserade rullar tillsammans med vacuumsug, behandlar genom att den separerar vävnadslagren och sätter igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett samt öka produktionen av kollagen- och elastin.

Slimma kroppen och ge huden ny spänst och lyster!

Minska lagrat fett
LPGs teknik Endermologie innebär en mekanisk bearbetning som stimulerar och separerar vävnadslagren och sätter igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett.

Reducera celluliter och skulptera kroppen
Lipomassage är en överlägsen bindvävsmassage som får fettcellen att släppa fettett och minska. Behandlingen reducerar även celluliter och andra ojämnheter samt ger en slätare och förbättrad hud.

Spänstigare hud och mer lyster
Lipomassage stimulerar kollagen- och elastinbildning samt främjar celltillväxten. Rynkor reduceras och hyn får tillbaka sin lyster!

Lipomassagens fördelar:
- Reducerar överflödigt fett på problemområden
- Reducerar celluliter
- Framhäver kroppens konturer
- Formar & lyfter rumpan
- Ökar fettförbränningen
- Slimmar figuren
- Ökar hudens elasticitet och spänst
- Ökar lymfdräneringenÖkar blodcirkulationen
- Är ett ypperligt komplement till kosmetiska operationer
- Lindrar muskel- och ledvärk

Hur går behandlingen till & hur länge håller resultaten?

Varje behandling tar 35 minuter och resultat kan ses efter ca 6-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-24 ggr och utförs 1- 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1- ev.2 gång/månad.

Om man går en hel kur och inte följer upp resultaten med 1 behanding/månad, så håller resultaten i ca 6 månader. Därefter avtar resultaten successivt i några månader.

Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Som en positiv bieffekt av behandlingarna, stärks immunförsvaret när slaggprodukter och gifter får lättare att lämna kroppen och många känner sig mycket piggare!

Priser och bokning

LPG Lipo massage enstaka behandlingar, 1000:-
Prova på första gången 800:-

LPG lipomassage Kur
6 gånger 900:-/behandling = 5400:-
Egen kroppsstrumpa 350:-

Boka tid